Bootbezoek

Tijdens de avondconcerten op vrijdag- en zaterdagvond is het mogelijk om met de boot het concert te bezoeken en vanaf het water te genieten van de prachtige muziek. U dient zich hiervoor wel vooraf aan te melden via deze site via het online aanmeldformulier en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Aan deze registratie zijn geen kosten verbonden.

Na afloop van het concert kunt u de haven eventueel weer verlaten via de Linge. Er zal ’s avonds na 19.00 uur niet meer geschut worden. Of u kunt een ligplaats voor de nacht bemachtigen. U betaalt hiervoor het gebruikelijke Lingehaven-tarief via de applicatie AanUit.net, of u kunt afrekenen op het havenkantoor. Voor meer informatie hierover via: tarieven Lingehaven Gorinchem.

 

Aanmeldformulier

Gegevens van de schipper/eigenaar

Gegevens van de boot

Het bezoeken van het concert met uw boot is gratis, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Lees de voorwaarden goed door, misschien is uw boot niet geschikt. Met het aanvinken van onderstaande gaat u akkoord met de voorwaarden en conformeert u zich hieraan te houden.

Akkoord